På offensiven

På offensiven

Alla de här superkorta besök man gör i affären …Då man bara ska in och köpa halstabletter, tidningen, Lypsyl eller liknande. Det blir ganska onödigt att fälla ihop cykeln då. Det tar bara ca 15 sekunder men ändå, det blir några extra moment.

På sistone har jag börjat köra rakt in. In på Pressbyrån, 7eleven, gallerior…Hur smidigt som helst då jag bara ska ha nåt litet. Kanske kan det låta en smula offensivt och förargelseväckande; men faktum är att det känns helt naturligt att utöva denna nya företeelse. Cykeln får stå och vänta, under uppsikt, några meter från kassan delvis ihopfälld (bakhjulet funkar som stöd).

Det fina är att det hela funkar så diskret och smidigt att jag aldrig blivit tillsagd. Varken expediter, kassörskor, vakter eller andra typer av medborgare verkar ha nåt emot saken.

Om jag tagit med en vanlig cykel in, skulle det bli ett himla liv, men den här glider liksom bara med. Ihopfälld eller utfäld verkar inte spela så stor roll.

/DS

4 reaktioner till “På offensiven

  1. Birgitta säger:

    Jag är inte så bra på det här (än). Men så här skriver bl a annas-naturklinik.se:

    ”Mineralolja täpper igen porerna.
    Mineralolja är skräpmat för huden och innehåller inga näringsämnen eller nyttiga fettsyror som huden kan tillgodogöra sig. Mineraloljan gör att det känns mjukt och skönt på huden för stunden men torkar på sikt ut huden och täpper igen porerna och skapar ett beroende. Lypsyl är ett klassiskt exempel på en mineraloljeprodukt som du blir beroende av.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *