Konsten att leva utan bil – en standup-föreläsning

Genom mitt frilansande liv har jag mer eller mindre tagit mig fram med cykel kombinerat med tåg.

Det mynnade till slut ut i en standup-föreläsning med syftet att peppa, så många som möjligt, till att använda planetens mest geniala fordon så mycket det bara går.

Konsten att leva utan bil

Efter mer än femtio framträdanden, runt om i landet, är jag mer inspirerad än någonsin att genom mina egna historier, och genom att sprida de nästan magiska hälsoeffekter och miljövinster, som trampandet erbjuder – få folk att cykla mer.

Min stand up-föreläsning Om konsten att leva utan bil har jag bland annat uppträtt med på Kretsloppsveckan i Borås, Cykelfrämjandets årskongress, Europeiska trafikantveckan i Kungsör, Energiting Sydost, Cykelforum Luleå, Cykelns dag i Linköping,  Sörmlands Cykelting, Helsingborgs Stadsbibliotek och på Kulturakademin i Motala.

”Riktigt bra och rolig!” Anna Bergfors, Eskilstuna kommuns mobilitetsgrupp

Om att gå från att fullständigt avguda feta macho-fordon till att bli handlöst förälskad i planetens mest sympatiska, nyttiga och anspråkslösa transportmedel – cykeln. Och om hur drygt, prövande och otroligt vackert det kan vara att jobbpendla som billös frilansare med jobben långt ifrån närmaste järnvägsstation. 

https://www.youtube.com/embed/pw04TMuYEZY?feature=oembedMiljöföreläsning med mycket humor!

Bra jobbat igår! Det såg ut som att de som var där var mycket nöjda.” Evelina Persson Energi- och klimatrådgivare i Kungsör

…eftersom du gjorde en så himla bra presentation undrar vi om du skulle va intresserad av att komma hit en gång till?” Jenni Lehto Energi- och klimatrådgivare i Borås

Tack för i lördags, det blev ett uppskattat inslag!” Helena Lindvall Projektledare hållbart resande i Luleå

Rör sig i gränslandet mellan standUp, föreläsning och monolog. Passar till exempel perfekt för att bryta av med ett roligt inslag (35-45 min) på konferenser med miljö och hållbarhetstema och liknande.

Boka/fråga: d.sennerstrand@gmail.com