KONSTEN ATT HANTERA SCENSKRÄCK

I samma stund du intar scenen tystnar det starka bruset av hundratals stimmiga röster. Nu hänger allt på din förmåga att nå ut med det du vill ha sagt. För att råda bot på din nervositet försöker du ta ett djupt andetag. Men det känns som att luften liksom kör fast nånstans högt uppe i bröstet. Pulsen stiger, adrenalinet flödar och du tänker: ”Det här går bara inte, jag freakar ur, måste härifrån NU!”. Förutsättningarna för att trollbinda denna förväntansfulla publik hade kunnat se bättre ut.

I en komisk och inspirerande föreläsning tar vi reda på om det som miljontals svenskar skulle beskriva som rena skräckupplevelsen behöver vara så himla farligt, egentligen. Det som kan kännas obehagligt är oftast relaterat till röst, andning och kroppsspråk. Genom att lära dig några enkla, men effektiva, principer kommer du snart att kunna utmana det där otrevliga gänget med stresshormoner som envisas med att go bananas mot ditt nervsystem så fort du så mycket som kommer i närheten av en scen. 

Efter föreläsningen är tanken att du ska känna dig grymt taggad på att dra ner brallorna på de demoner som står i vägen för att du ska nå din fulla potential i presentationer och framträdanden.

  • Utmaning av comfort zone 
  • Passar utmärkt för till ex. teambuilding och kick off
  • Garanterat mycket skratt och hög igenkänning
  • Hittills, efter mängder av arrangemang, har alltid en eller flera spontant brustit ut i solosång i slutet av föreläsningen.

Tid: 40-60 min

Språk: Svenska