Om mej

Jag föreläser och håller i workshops i röst och kommunikationsträning.

Min högskoleutbildning som sång och röstpedagog har jag fått genom Stockholms Musikpedagogiska Institut. Som komplement har jag utbildat mig till andningsinstruktör hos Medveten Andning och gått Level 1 & 2 i Estill Voice Training x 2 och har en genomförd och godkänd ”Estill Figure Proficiency”.

Jag har jobbat med hundratals röster i snart 20 år.

David Sennerstrand röstcoach, föreläsare

Jag har varit en del av ensemblen på Vadstena Nya Teater sedan 2008. Min skådespelarbakgrund och min erfarenhet av mängder med framträdanden, av olika slag, är en stor tillgång när jag jobbar pedagogiskt med kommunikationsträning. Att hålla i workshops och föreläsningar är fantastiskt kul och jag ger alltid järnet för att det ska bli så bra och så givande som möjligt.

För info om mig och mitt företag, klicka HÄR!

I min webbshop hittar du kurser, lektioner och produkter som kan hjälpa dig att utvecklas.

Kuriosa:

David Sennerstrand har skrivit om bilfri livsstil sedan 2009. Han har uppmärksammats för sina artiklar och sina insatser av bland annat: Sveriges Radiopodden Andra sätt, Metro samt fått inlägg översatta och publicerade i norska nätbaserade tidsskriften Olympiastadion och även norges största veckotidning Morgenbladet.

Han har också skrivit artiklar i cykelfrämjandets medlemstidning Cykling och gästbloggat på föreningen Medveten konsumtions sida.

David har också gjort flera uppskattade stand up-föreläsningar under temat hållbart resande. Bland annat på Cykelfrämjandets årskongress, Kretsloppsveckan i Borås och Energiting Sydost.

2020 gjorde han en videodagboks-version av sin Stand Up-föreläsning som ett inslag under Europeiska trafikantveckan i flera av Sörmlands kommuner och på Gotland. 

Mer om min bakgrund HÄR.

Hoppas vi hörs!

d.sennerstrand@gmail.com