Om

En av mina stora passioner är att, genom föreläsningar och workshops, hjälpa människor att utvecklas som talare och presentatörer.

Min högskoleutbildning, som sång och röstpedagog, har jag fått genom Stockholms Musikpedagogiska Institut. Som komplement har jag utbildat mig till andningsinstruktör hos Medveten Andning och gått Level 1 & 2 i Estill Voice Training x 2 och har en genomförd och godkänd ”Estill Figure Proficiency”. Bakom mig har jag också flera utbildningsår inom skådespeleri.

Mina erfarenheter och kunskaper har jag skräddarsytt till ett roligt och givande koncept som passar klockrent för kommunikationsträning inom till exempel näringslivet. Eller för anställda inom yrken där muntlig kommunikation är grundläggande (se performanceretorik).

David Sennerstrand röstcoach, föreläsare

Sedan 2008 har jag varit en del av ensemblen på Vadstena Nya Teater, som är en liten privatteater. Vi skriver manus, regisserar och spelar teater, krogshow, musik och ger talkshows. Jag har också jobbat som skådespelare, improvisatör, sångare och varit konferencier i mängder av olika sammanhang genom åren.

Min erfarenhet av alla sorters framträdanden är en stor tillgång när jag jobbar pedagogiskt med kommunikationsträning. Att hålla i workshops och föreläsningar är fantastiskt kul och jag ger alltid järnet för att det ska bli så bra och så givande som möjligt.

För mer info om mig och mitt företag Snacka Sunt, klicka HÄR!

Bisyssla

Har skrivit om bilfri livsstil, och cykling, sedan 2009. För detta har jag uppmärksammats för mina artiklar och insatser av bland annat: Sveriges Radiopodden Andra sätt, Metro samt fått inlägg översatta och publicerade i norska nätbaserade tidsskriften Olympiastadion och även norges största veckotidning Morgenbladet.

Har också skrivit artiklar i cykelfrämjandets medlemstidning Cykling och gästbloggat på föreningen Medveten konsumtions sida.

Genom mina erfarenheter av att resa hållbart (det är så jag tar mig fram till mina frilansuppdrag 🚝+🚲) har jag skapat en standupföreläsning. Ambitionen har alltid varit att berätta om något med miljötema på ett roligt och icke dömande sätt. CYKLA – en standupföreläsning – har kommit att bli väldigt populär och uppskattad. Uppträdanden har gjorts på bland annat: Cykelfrämjandets årskongress, Kretsloppsveckan i Borås och Energiting Sydost. Sedan 2024 har framförandet bokats även utanför landsgränserna 🇫🇮.

2020 gjorde jag en videodagboks-version av min Stand Up-föreläsning som ett inslag under Europeiska trafikantveckan i flera av Sörmlands kommuner och på Gotland. I deras, på grund av pandemin, digitala event. Se den HÄR!

Hoppas vi ses i något sammanhang

d.sennerstrand@gmail.com