Det blir gamla härliga Berlin istället

Dag 1 12:32 Närheten av Hässleholm

Jag tycker det är häftigt att jag kan sitta här på tåget med min padda och boka in mig i någons vardagsrum i Berlin inatt, via Airbnb. Det är vad som hänt.

Josefin, vem nu det är, ska möta upp mig när jag anländer vid niotiden. Hon bor ihop med nån och de har fått översvallande recensioner från andra som bott där. Det kan man läsa om på varje värds profil. Känns bra.

En annan, som jag skickade en förfrågan till, men som svarade först efter jag bokat josefins rum, jobbar som sångpedagog precis som jag och vill träffa mig för en sångtekniksdiskussion, trots att jag inte ska bo där. Sångtekniksdiskussioner är nästan lika intressant som cykeldiskussioner så jag svarade ja.

Så efter att ha bokat två spännande ”dater” ser det ljusare ut igen. Barcelonasorgen har jag släppt och gått vidare.

Dessutom lyckades jag boka om mitt barcaboende till oktober på höstlovet. Annars hade jag förlorat en femhunka i boendekostnader.

Turen har vänt och livet leker.

/DS

 

10 svar på ”Det blir gamla härliga Berlin istället”

  1. Hej Merete, jeg opdagede pellsudig din blog i eftermiddags og har nydt dine dejlige billeder. Jeg gle6der mig til at se mere til dine interesser.HilsenAnnette

  2. Pingback: Michael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *