Flygväskan till cykeln har kommit

Flygväskan till cykeln har kommit

Väskan från Carradice, till att ta med min Brompton på flyget, har anlänt redan idag! Tack för att det gick att lösa så smidigt Veloform! Göteborgare kan man lita på!

Mitt första intryck är att jag gjort ett bra köp! Den är inte större och bylsigare än nödvändigt, vilket tilltalar mig. Egentligen är den inte speciellt avsedd för flyg. Alltså, det finns ingen vaddering så det får man fixa själv, men den känns slitstark och Carradice har jag bara bra erfarenheter av sen tidigare.

Att den går att bära som ryggsäck verkar funka mycket bättre än jag trott. Mina förväntningar var att det skulle skava en del och kännas tungt men den sitter faktiskt riktigt bekvämt där bak.

Har konkat ner lite flyttkartonger och bubbelplast från förrådet som jag ska försöka bygga något slags skydd av.

Får se hur det går. Återkommer…

/DS

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *