Penicillin är fantastiskt

Jag är bara på andra dan och redan verkar Kåvepeninet. Inget mer gult äckligt snor. Tyvärr är kuren tio dagar fastän det känns som att fyra skulle räcka. Inte för att jag kommer att avbryta men jag vill verkligen komma iväg nu. Att cykla med penicillin i kroppen ska inte vara något problem men man ska inte överanstränga sig. Jag är trött i kroppen men känner mig helt feberfri och frisk i övrigt. Fredag eller lördag borde va rimligt att ge sig av. Hanna och Bella är på väg till Hälsingland i detta nu så det är fritt fram. Sålänge ska jag studera ut nån bra tur på små vägar. Jag misstänker att det leder till några extra mil att välja småvägar framför dom större landsvägarna men omgivningar och miljö är nåt av det viktigaste på cykelsemestern.

/DS

Ett svar på ”Penicillin är fantastiskt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *