Separationsångest från lastcykel tillfälligt botad

Som jag tidigare ventilerat här på bloggen har jag haft en del separationsångest sen jag sålde lastcykeln till mitt ex.

Cyklade ut den till Bagarmossen i värsta regnovädret och det kanske fanns en poäng med att det inte blev en jättetrevlig sista tur direkt. Svinkallt var det och mitt regnställ visade sig vara helt funktionslöst. Var helt dyngsur efter den dryga milen i spöregn.

Det vackra i kråksången är att jag fick ett lastbehov för några dagar sen som jag löste ändå, för första gången, utan att vara lastcykelägare.

Skulle skänka ett bord till Vanadis återbruk. De har ju värsta stallet med lyxiga lastcyklar i olika storlekar, att låna helt gratis för att kunna lösa sina transportproblem. En remdriven Riese & Muller räckte för mitt fraktbehov och det visade ju sig verkligen vara ett helt fantastiskt fordon.

Att jag tog en liten extrasväng, innan jag hämtade min last, kan jag inte dömas för. Även om tanken inte direkt är rekreation.

Härligt att i fortsättningen kunna lösa många typiska bilsituationer utan att nödvändigtvis ”behöva” ha en egen lastcykel.

Tycker det här med att gratis kunna låna en bra lastcykel för att slippa fixa bil är helt klockren. Hoppas den sprider sig.

Känns himla friskt att reducera folks bilbehov på det här sättet.

/DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *