Apple. Den nya religionen.

Forskarna har använt magnetkameror för att visa att samma delar i hjärnan aktiveras hos Apple-fansen vid en Iphone-lansering som hos ”mycket religiösa” vid exempelvis en gudstjänst.

Läste detta på prisjakt.nu. Läskigt när prylar blir religion. Där går på nåt sätt gränsen för prylnörderiet. Även om jag diggar och använder deras produkter så vill jag helst undvika medlemskap i sekten. Hoppas Steve Jobs tycker det är okej och att jag inte vill genomföra nån extra ritual vid kommande ipad-köp.


2 svar på ”Apple. Den nya religionen.”

  1. Skönt att stå utanför den religionen. Jag nöjer mig med en Nokia 1100 som jag haft sedan 2004. 🙂

  2. Var glad för det. Tyvärr använder jag funktionerna i min iphone så pass mycket, i mitt yrke, att jag skulle ha himla svårt att göra mig av med den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *