Att göra sig av med prylar är också en kick

Igår sålde jag ett av tv-spelen som bara stått och dammat ett bra tag nu. Att göra sig av med saker man inte använder är minst lika tillfredställande som att köpa nytt. Näst på tur är min vackra minicykel av märket Polstjärnan. Det svider i hjärtat för jag tycker den är så snygg men tyvärr används den inte och då är det lika bra att nån annan får ta över. Här står den ihop med min Brompton.

Polstjärnan också ihopfällbar men blir ”inte riktigt” lika kompakt som den nyare konkurrenten.

Taggar: ihopfällbar cykel minicykel brompton

2 svar på ”Att göra sig av med prylar är också en kick”

  1. Polstjärnan är ju helt klart elegantare, den saken är klar. En sån retrocykel är säkert högvilt i trendkänsliga kvarter!

    Själv har jag en vanlig hybridcykel, men med källargarage både hemma och på jobbet har jag inget behov av att behöva fälla ihop cykeln.

    1. Nja, jag tycker en Brompton är ganska stilig den också. Visst är det så att är stöldrisken liten där man bor och har man inget behov av kunna ta med cykeln på tåg/buss/flyg så är man säkert lika glad utan Brompton. Men attans vad bra det är att kunna lappa ihop resor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *