Bil och Brommie

Det blev bil till Vadstena i helgen. Bara 1200:- t/r att hyra med bensin och allt. Det är bara ett par hundra mer än det brukar kosta med tåget. Det är billigt. Att jag själv ska kunna sitta i en bil och köra 50 mil för ungefär samma pris som med tåget. Är det bensinen som är för billig eller tågbiljetten för dyr?Då använde jag inte ens den minsta och billigaste bilen. Min Brommie fick hänga med även denna gång. Det är ca. 2 km till teatern från min lägenhet då den kommer till användning. Bilen fick stå parkerad tills det var dags för hemfärd.

Det fina var ändå att jag fick med mig den gamla Crescenten jag köpte på en antikvitetsbutik för ett tag sen. Jag ser fram emot att fixa till den. Men det var tortyr idag på morgonen att ta bilen, istället för att cykla dom två milen till Mjölby som jag brukar, och möta den grönskande östgötaslätten från hojen.

5 svar på ”Bil och Brommie”

  1. Pingback: bathroom vanities
  2. Pingback: 123bunkbeds.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *