Blöjbyte i cykeln – inget onaturligt med det.

Blöjbyte i cykeln – inget onaturligt med det.

Vi var och grillade med vänner i Hagaparken igår. När man ska ta med kol, grill, tändvätska, vin, filtar, liggunderlag, barn och en massa chips – kommer lådcykeln helt till sin rätt.

Bara att häva i allt i lådan. Himla smidigt.

En vacker afton i närheten av Koppartälten. Våren är kommen.

När Bella, lite senare, gjorde i byxan – fanns inget mer naturligt än att ta hand om det hela i lådan. Det är en mångsidig cykel vi har. Det måste man ändå ge den.

/DS

 

2 svar på ”Blöjbyte i cykeln – inget onaturligt med det.”

  1. Vi har skippat tändväskan och kommer att anv oss av små ”tändbitar” istället. Detta för att det är så farligt om ett litet barn skulle komma åt flaskan under en mysig grill-stund och tro att det var något drickbart. Jag vet att det är svårt att få upp korken, visst – men…om den inte är ordentligt pågängad…
    ”Låd-skötbordet” var väl alldeles utmärkt – Lillan fick vara lite i avskiljdhet under själva bytandet utan att behöva gå ifrån myset med övrig familj och vänner…

  2. Ok, har sådär bra erfarenhet av tändbitar, men det var längsen jag provade, det kanske finns bättre nu. Första blöjbytet i lådan men det kändes som sagt hur självklart som helst att det var där det skulle göras:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *