De trycker på rejält kineserna

Om man tycker att folk trycker sig på tunnelbanan i Sthlm, allt är relativt. Skulle inte ens försöka mig på att få med en A-bike på detta tåg.

/DS

7 svar på ”De trycker på rejält kineserna”

  1. Det pratas Japanska i bakgrunden. Dessutom är detta garanterat fejk.

    I Japan står folk alltid ordnat köande vid sidan om dörrarna och väntar på folk som går av tåget först. Alla tåg stannar nämligen alltid på samma plats och dörrarnas positioner är utmärkta på plattformen så man vet vart man ska vänta så att det går fort att gå på.

    I verkligheten finns stationsvärdar på många stationer, under rusningstid är de flera och hjälper folk gå på tåget snabbt och effektivt, och i vissa fall kan detta innebära att man trycker in någons ryggsäck eller rock. Men det som syns på videon är en överdriven hyberbol av detta. Det är sannolikt en sketch från något tv-program eller liknande.

    Främst kan det anses fejk för att på stationer med denna trängsel skulle det gå flera tåg i minuten och det skulle vara oacceptabelt att ett tåg skulle stå still under så lång tid.

    1. Det är säkert så. Men sjukt vilka ambitioner man måste haft för att få till detta skämt. Rätt lyckat isåfall. Tack för videon, mysig musik innan avgång.

  2. Pingback: leonard

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *