del 3 av ”Ilskna damer”

Det finns ingen ände på dramatiken vid Tre Liljor där cykeln står parkerad. När jag kollade till den för en stund sedan så verkar det som att nån varit där och ryckt i den. Stödet var nedfällt men den hade inte vält eftersom den hängde i kedjan som är förtöjd i en stolpe.

Jag kan inte låta bli att misstänka den ilskna damen eller nån i hennes gäng. Det är ju faktiskt soligt idag och det kan ju ha varit så att dom ville stå och sola sig just där cykeln står parkerad. Vad arga dom måste ha blivit när dom märkte att den var förtöjd med den kraftigaste kedjan i stan.

forstättning följer…

3 svar på ”del 3 av ”Ilskna damer””

  1. ha ha! säkert att damerna inte diggar din blogg så mycket i smyg att de vill vara en del av den 😉 vore riktigt roligt om man bodde i dina trakter och kunde komma och parkera cykeln någon dag 😉

  2. Visst måste det va så:) Det lustiga är att när vi köpte cykeln för dyra pengar trodde vi inte att vårt största problem skulle bli gamla damer som skulle stå och slita i den. Snarare att den skulle bli nedsprayad av nåt ungdomsgäng. Kom gärna och dubbelparkera. Trottoaren är jättebred:)

  3. Pingback: trevor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *