En ny liten kamp

Det är ingen superaktivitet på bloggen så här års. Bland annat på grund av att jag håller på att bygga en annan sida. Inte så besläktad med cykling direkt. Snackasunt.se erbjuder röstteknik och framträdandeteknik för alla typer av yrkesgrupper där rösten sätts på prov – och alla andra inom näringsliv, skolor och annat där en stark och hållbar röst är av intresse.

Men det händer några grejor värda att berätta om rörande cykling också. För ett par veckor sedan berättade jag att jag varken kom ut eller in genom huvudporten till Roslagstulls Återbruk. Vi fick kånka lådcykel och last genom dörren för gående. Självklart måste man kunna åka och återbruka snabbt och smidigt även med lådcykel, så det får bli min nya ”lilla kamp”.

Har mejlat om detta och tidningen Mitt i kanske blir intresserade om inget händer. De har nämligen med något om återbruket i vart och vartannat nummer.

Mer om detta när jag får respons. Tills dess, köp en rånarluva om du inte gjort det, kinderna får lida mest.

/DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *