Har fått svar nu. Porten ska öppnas för cyklar…som har tillräckligt med metall

Har fått svar.

Efter vår frustration då bilporten inte öppnat sig för vår lådcykel (varken in eller ut) till Roslagstulls återbruk, skickade jag ett mejl och påpekade detta. Ganska jobbigt och ibland helt omöjligt att få in en lastcykel (trehjulig) genom dörren avsedd för gående. Detta funkade för 5 år sedan, då det kallades Vanadis återvinningscentral, när det sist var en fungerande verksamhet. Därför helt (ursäkta uttrycket) fucked up att bara öppna för bilar nu, när vi behöver all cykelpower vi kan få, i alla möjliga sammanhang, mer än någonsin.

Verkar som att, enligt svaret, vår cykel inte är utrustad med tillräckligt mycket metall för att porten ska reagera. Bra att de felsöker. Ska åka dit och testa igen snart. Är du i närheten med din lådcykel, prova gärna och hör av dig. Sånt här måste bara funka!

 

Hej!

Det var konstigt, normalt ska en lastcykel vara tillräckligt med metall för att aktivera porten. Vanliga moderna cyklar speciellt om de är i kompositmaterial kan det vara problem med men en lådcykel ska fungera. Vi kontaktar fastighetsförvaltaren och felsöker. Tack för att ni uppmärksammar problemet.

Med vänlig hälsning /
—–Ursprungligt meddelande—–
Från: Funktion SV Miljötjänster

Ett svar på ”Har fått svar nu. Porten ska öppnas för cyklar…som har tillräckligt med metall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *