Lådcykeln funkar till mer än barntransport

Igår tog Hanna lådcykeln till jobbet då hon behövde få med sig lite grejor.

Väl där så lånar hon ut cykeln till en fotografkollega som oftast väljer taxin som transportmedel då han måste få med sig en hel del utrustning till sina jobb.

Han blir totalt hooked på idén med lådcykel och man behöver inte vara ett matematiskt snille för att inse att här finns pengar att tjäna och fläsk att bränna.

Hur många taxiresor går det på priset av en lådcykel?

Hur påverkas omsättningen per år för en enskild näringsidkare som använder sig av en transportcykel istället för bil?

För många småföretagare kanske lådcykeln skulle kunna bli en ny bästa vän.

Är övertygad om att lådcykeln har en stor roll att spela, med eller utan barn i lådan.

/DS

 

7 svar på ”Lådcykeln funkar till mer än barntransport”

 1. Om jag tar din lådcykel, monterar ned alla delar, stoppar det i ett oljefat, lastar omborde det på en båt som på väg till Nicaragua som kastar ut fatet i Bermudatriangeln, så hoppas jag det är tillräckligt för att aldrig få se detta åbäke i min närhet.

 2. Ja, nog vore det tillräckligt alltid. Det är mycket osannolikt att jag någonsin skulle hitta den igen.

  Men att kasta olja i Bermudatriangeln är något jag starkt vill avråda dig till då det är väldigt miljöskadligt. Att dessutom kasta fungerande cyklar i Atlanten är inte heller det någon vidare god gärning. Har du verkligen tänkt över detta?

 3. Du har väl hört talas om Sherpas? Jag föreslår att vi transporterar cykeln med Thai via Bangkok till Kathmandu. Sen bjuder jag på en armehelikopter som flyger upp den till baslägret nedanför Mount Everest. Där väntar några Sherpas som klättrat upp med cykeln i delar till toppen och kastar ned dom från 8848 m.

  Ps. Jag hoppas du inser att jag lagt en humoristisk vinkel i min krtik av likkistan som du cyklar omkring i? Ds.

 4. Åh nej, inte ett troll här också. Humoristiska vinklar måste tyvärr vara just roliga. Annars är du bara vad vi vetat hela tiden…ett vanligt jävla troll…

  ”Trollet får andra att uppleva att de förslösar sin tid, men är själv först och främst inriktad på att förslösa andras tid genom att tvinga dem till meningslösa ordkrig i kommentarsfälten.”

  Kommentarer överflödiga. Resterande definiton här:

  http://copyriot.se/2009/10/20/trolltyg-del-1-bestiarium/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *