Lappa ihop resor

Jag är tillbaka i Vadstena för att spela två av dom tre sista föreställningarna för säsongen. Som vanligt så ” lappar” jag ihop resor med tåg, bil och Brompton. Igår plocka en kollega upp mig vid Biltema i Linköping ca. tre km från tågstation och två timmar var tjänade jämfört med att åka hela vägen till Vadstena med tåg/buss. Kollegan skulle ändå åka den vägen.

20110528-040031.jpg

Imorgon är det återigen dags att avverka den två mil långa sträckan på cykel för att hinna med kvart i tio tåget mot Stockholm. Ytterligare två sparade timmar i tid inkasseras jämfört med att vänta på bussen från Vadstena och ta det sena tåget mot Stockholm. Kanske blir det regn men jag kommer inte ha nåt val då biljetten redan är köpt. Tur att jag lagt 800:- på ett ultralätt regnställ ( t&p) som alltid finns nerpackat i en av sidfickorna i min Carradiceväska.

/DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *