Pendling till Uppsala med cykel och tåg

Då är man återigen på väg till Uppsala. Mina onsdagar är ganska jobbiga med både möten och elever. Utan cykeln skulle jag inte orka eller rent praktiskt kunna genomföra min arbetsdag utan att använda bil.

Min dag ser ut så här: 09:40 cykla till solna för möte (3,5 km) – 12:45 cykla mot centralen(8 km), käka lunch, vika ihop cykeln, ta den på tåget till uppsala. 14:00 – gå av tåget veckla ut och cykla ca (4 km) till min arbetsplats i Ekeby. 21:00 – cykla mot tåget och sen hem från t-centralen (7 km). Sammanlagt dryga 2 mil med cykel och 14 mil med tåg.

Det är kul att det överhuvudtaget är genomförbart genom den underskattade men så lyckliga kombinationen tåg + cykel.

/DS

2 svar på ”Pendling till Uppsala med cykel och tåg”

  1. Pingback: walter

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *