Rekord mellan Vadstena-Mjölby

Jag vet inte om jag blev taggad av alla Vätterncyklister som ligger i hårdträning eller om det var för jag oljade kedjan det blev rekord idag. Dom två milen mellan Vadstena gick fortare än vanligt efter säsongens sista föreställning på mejeriet. Tidigare har jag inte varit under 50 min men nu gick det på 47 blankt med en snitthastighet på 26 km/h och en toppfart på 43 km/h. Nu cyklar jag mer njutbart än maxat och med ett P-styre skulle jag nog komma ner mot ca. 40 minuter om jag verkligen tog i. Man känner en klar skillnad om man tillfälligt fattar styret så positionen blir mer aggresiv. I framtiden hoppas jag äga både en Brompton med p-styre för touring, sexväxlad och en tvåväxlad, så lätt som möjligt, med m-styre för stadskörning. Den uppsättningen skulle täcka dom flesta behoven.

20110612-105442.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *