Slö på bloggen

Kylan gör en onekligen lite slö med bloggen. Det som är på gång på cykelfronten är ett hemmagjort kedjeskydd som ska skydda mot att snö och smuts sätter sig i kedja och drev. Jag har experimenterat med en vikbar skärbräda från Ikea, magneter, kardborreband. Tyvärr har det inte blivit tillräckligt hållbart men jag tror lösningen kan bli plexiglas som böjs och sågas i önskad form samt extra breda kardborreband. Om det funkar blir det ett kedjeskydd som är lätt att ta av och ganska billigt att tillverka. Återkommer om detta. I kylan är det som tidigare sagt inget problem att cykla eftersom inget fastnar i komponenterna. Hittills i vinter har jag haft två dagar jag inte kunnat cykla samt en då det var problem, eftersom det snöat rejält på natten och cykelvägarna inte var plogade. Återkommer om  mitt hemmabyggda kedjeskydd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *