Tack Daniel och Victoria

Posted by David Mon, June 21, 2010 10:49:56

I lördags tog jag mig en tur ut på stan. Inte för att vinka till Victoria och Daniel, utan för att uppleva vår huvudstad utan biltrafik. Få en känsla av, hur det skulle vara om Stockholm var en stad utan bilar. Och jag kan avslöja att det inte kändes fel på nåt sätt att glida förbi gamla stan på skeppsbron, utan en enda bil i sikte. Stockholm har så många goda egenskaper. Vattnet, parkerna, öarna, skönheten mm. Om man lägger till bilfri innerstad på dessa egenskaper, känns det kanske lite för bra för att vara sant. Men det är en kittlande tanke och jag fick en liten försmak av hur det skulle kunna vara. Det tackar jag de kungliga för.

En prinsessa i en lådcykel. Ett kungligt sätt att färdas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *