Utflykt till Edsbergs slott

Sist när vi cyklade till Ulriksdal slott så blev jag nyfiken på om man kunde fortsätta att cykla längs med vattnet ända till Edsberg där min syrra bor. Till Ulriksdal tar man sig via Hagaparken och sen fortsätter man på fina cykelvägar genom skogen till Ulriksdals slott. Det visade sig att längre fram blir det ännu finare.

20110602-035630.jpg

Små badstränder, bryggor och en smal men fin liten väg att cykla på längs med vattnet nästan hela vägen fram. Jag blir banne mig lycklig av cykling. Speciellt när det är i vackra omgivningar

20110602-035826.jpg
Sista biten gick genom ett rikemansområde med flotta villor.

20110602-040137.jpg

Jag firade med en juice när jag kom fram. Enligt gps:en i telefonen 15 km.

20110602-040336.jpg
I skrivande stund (bloggar från min iphone) så ska jag läsa lite ur ”Hundraåringen som försvann” som ebok i mobilen. Hittills går det förvånansvärt bra. Snart kan man göra vad som helst med sin smartphone. Den är allt man behöver ha med sig. Det gillar jag:)

/DS

taggar: brompton cykelutflykt ihopfällbar cykel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *