Vad är det med segway?

Bella och jag har just varit i Hagaparken. Där kunde man prova Segways på en liten bana. Jag tycker man ser mer och mer av dem, både i media och på stan. Senast hörde jag att polisen använder Segways på försök. Men att jaga skurkar i högst 25 km/h låter inte som nån höjdaride. I Köpenhamn såg jag flera poliser på cykel. Vore inte det en bättre ide?

Bella verkade tycka dom såg roliga ut iallafall.

20110812-023730.jpg

4 svar på ”Vad är det med segway?”

  1. Nyhetens behag?

    Jag får åtminstone en obehaglig känsla av segwayar: känns mest som en ersättare för att gå. Ta bilen till sedvärdheten och fortsätt sen på segway… Och breda och otympliga som de är tror jag inte det vore någon höjdare om de fick ”fotfäste” på cykelbanorna. Jaja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *