Varning för iphonehållare Dahon biologic bike mount

Mitt sämsta köp på länge är en iphonehållare för styret från Bromptons konkurrent Dahon. Många gånger har jag haft stor nytta av gps-funktionen på min iphone men eftersom jag mest cyklar så blir det ofta till att hala upp telefonen gång på gång när man letar efter en adress. Man vill inte gärna hålla och kolla telefonen samtidigt som man fightas med bilarna i Stockholms inte alltid helt säkra cykelinfrastruktur.

Lösningen på problemet skulle bli en iphonehållare som man fäster på styret. Jag valde mellan en billigare variant och den dyrare från Dahon som jag sedan köpte. För en liten plastbit med betoning på plast betalade jag 500:- på amazon.

Det kändes som ganska dålig kvalite men har man betalat ett högt pris så tror man ju ändå att den ska hålla ett tag. Och den höll ett tag. I ungefär en vecka. Sen gick en sprint av, självklart också gjord av plast, och prylen gick i två bitar.

Sen ska också sägas att idèn med en iphone på styret inte är helt klockren. Så fort solen skiner så får man genast svårt att se vad som händer på skärmen. Så  jag får nog leva med att plocka upp telefonen varje gång jag vill kolla gps:en när jag cyklar. Men det känns helt okej, det är ju ändå ett i-landsproblem.

Ett svar på ”Varning för iphonehållare Dahon biologic bike mount”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *