Bella har blivit cykelnörd precis som jag

Efter jag hämtat Bella på dagis med lådcykeln har vi, de senaste dagarna, kört en extra tur för att bl.a. mata änderna vid Brunnsviken. Våren har ju verkligen gjort entré här i Stockholm. Idag hämtade jag henne på vägen hem från ärenden – utan cykel. När vi kom blev jag ganska överraskad när Bella tjatade om att få ta på sig hjälmen – den som hon avskydde för inte alls länge sedan. Jag hjälpte henne, till hennes stora förtjusning, att knäppa den. Sen inledde hon en tjatkampanj genom att upprepa: ”ut” och ”cykla”, flera gånger om. Tyvärr hade jag en provfilmning på schemat och inte tid med nån utflykt. Bella blev förtvivlad.

Men kul ändå att hon blivit cykelfrälst, precis som pappa. Cykelutflykter kommer hon få, framöver, så det står härliga till.

/DS

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *