Din cykel blir en e-bike på fem sekunder med The go-e ONwheel

Ligger en onekligen rätt intressant cykelpryl på Kickstarter.

Copenhagen Wheel är en smidig elcykelkonvertering, genom att bara byta hjul – nu verkar det som att man får konkurrens av The go-e ONwheel.

”Make an e-bike out of your bike within seconds! The go-e ONwheel is a lightweight and powerful plug&play add on motor for your bike.”

Poängen med grejen är att man kanske bara vill att sin cykel ska ha el-ass vid vissa tillfällen och inte för jämnan. Bara att ta av och sätta på när man känner fört. Jag tilltalas av att inte behöva fixera cykeln till det ena eller andra. Den ska vara flexibel, från packhäst för långfärd till naken, lätt och cool – och nu med el eller utan?

Låter nästan för bra för att vara sant. Många elcyklar med fast installation blir ju nästan ocykelbara när batteriet är slut. Och är batteriets livslängd förbi kanske det tar emot att köpa ett nytt (skitdyrt) och har man en billigare elcykel kanske den i värsta fall blir ståendes eller slängs för att man inte anser den vara värd investeringen.

Styrkan ligger på 250W, man kan justera assistansnivån till 25, 50, 75 eller 100% och använder du mellannivån räcker batteriet ca 60 km.

Låter rätt fett! Läs mer HÄR.

/DS

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *