Första turen med Bella

Idag var det dags att spänna fast bilbarnstolen i lådan för första gången och ta med Bella till affären. Efter lite trixande med spännband satt bilbarnstolen som gjuten.

Inte alltför skeptisk inför premiärturen. Med parasollet som skyddar mot solen blir det ett riktigt lyxåk.

En stor matkasse får också plats. Första turen med Bella kändes stabil och säker. Det ska tilläggas att vi tog det väldigt lugnt  i storstadstrafiken. Vi ska lägga ett liggunderlag under bilbarnstolen så att turen blir ännu mjukare för lillungen i fortsättningen.

3 svar på ”Första turen med Bella”

  1. Åhh vad roligt att se att fler vågar lägga sina bebisar i en lådcykel! Vi kom precis hem från en 2 veckors cykelsemester på Gotland med våran 2 månaders bebis. Det var hur underbart som helst och bebisen var glad precis hela tiden!

  2. Ja, lådcykel ska ju vara det säkraste sättet att cykla med en bebis. I jämförelse med cykelstol eller cykelvagn så känns det ju väldigt bra även om vi försöker undvika dom mest trafikerade vägarna. Uppfattar jag det rätt? Ni har alltså varit på cykelsemester med er 2 månaders bebis i en lådcykel. Låter ju helt underbart. Du har inga bilder att dela med dig av på denna blogg? Vore himla trevligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *