Hoppas man slipper se ”Gärna fler cykelbanor – men först ett jobb att cykla till” när det snart är dags för val igen

Återanvändning gillar jag, men det finns undantag, och jag hoppas innerligt att Moderaterna skonar ens ögon för osmakligheter som affischen nedan, när det inom kort är dags för nyval.

Med undantag för dyngan SD skyltar med så borde den ta hem priset för sämsta/märkligaste valaffisch 2014.

Vidare satsning på cykelinfra först när alla fått ett jobb – med andra ord: cykelfientlighet när den är som värst.

 

4 svar på ”Hoppas man slipper se ”Gärna fler cykelbanor – men först ett jobb att cykla till” när det snart är dags för val igen”

  1. En av de märkligaste valaffischer jag sett. Vad är tanken bakom egentligen? Att vårt land är så i bakvattnet att cykelbanor ännu inte ens är att tänka på? Först måste vi se till att det ens finns lönearbeten istället för de statarjobb som endast ger betalning i sprit, mat och husrum? ”Gärna fler dagisplatser, men först en kolgruva att jobba i”. Och om man verkligen ska analysera budskapet är det ju helt bakvänt, om du får ett jobb, men inte kan ta dig dit för att det inte finns infrastruktur för det fortskaffningsmedel som står dig till buds, cykeln, så spelar det ju inte någon roll om du får jobbet eller ej?

  2. Önskar att M istället kunde komma med valaffischen: Gärna en ”förbifart”, men först ett arbete att åka bil till.
    På så sätt kunde man kanske kunna slippa att lägga jättemycket pengar på en så kallad förbifart.

  3. Jag förstår inte heller affischen. Det känns nästan som att de valt den i syfte att säga att cyklism kommer i sista hand, efter allt annat. Det känns ju inte så smart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *