Lådcykelmuskler

Under helgen har vi i stort sett bott i parkerna strax norr om Stockholms innerstad. Det finns många vackra utflyktsmål i närheten: Ulriksdals slott, Bergianska trädgården, Hagaparken, Stora skuggan m.m.

Har noterat att små cykelskyltar har kommit upp lite här och var. Har tidigare klagat på den usla skyltningen norr om stan men det verkar blivit bättre. Kul. Cykelvägarna är ju annars riktigt bra norr över.

Bellas sovplats i lådan är oumbärlig, att ha en fullgod säng med sig vart vi än tar vägen kan inte nog rekommenderas om man har småbarn.

Under förmiddagen var jag på promenad i Hagaparken. På håll får jag se en Bakfiets susa förbi. Lite senare möter jag en Bromptonit. Tror att det var miljökämpen, forskaren och föreläsaren Johan Rockström som satt på. Har för mig att jag hört att han har en Brompton. Kul iallafall att se att fler börjar få upp ögonen för dessa fantastiska cyklar som hjälper till att göra det bilfria livet så angenämnt.

Till sist, inte för att skryta, men oj vilka lådcykelmuskler jag börjar att få. Spelar ingen roll vad som finns i lådan eller hur branta backarna är, jag bara trycker till lite så är jag uppe. Eldriftsinstallation verkar överflödig för tillfället.

Mina lådcykelmuskler.
/DS

 

Ett svar på ”Lådcykelmuskler”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *