Lådcykeln på banan igen

Säsongen har börjat. Gillar egentligen inte att dela in cykling i säsonger. Det går ju jättebra att cykla även på vintern, bara man har rätt kläder och bra däck. Men vad gäller lådcykeln så har vi inte haft nåt större behov av den under just denna vinter så den har fått stå nere i cykelrummet. När Bella blir lite större och ska skjutsas och hämtas lär vi nog inte ta in den på hela året.

Hittills har vi haft henne i en bilbarnstol fastspänd på golvet men nu börjar hon mer och mer vilja se sig omkring. Hon är med sin 10 månader inte riktigt redo att sitta på bänken än men om man fäster en cykelbarnstol på bänken så kan det bli riktigt bra. Det positiva med att ha henne på bänken blir ju att man kan använda den relativt stora ytan på golvet att ha matkassar, utflyktsgrejor, tennisrack eller vad man nu önskar. Och att det som sagt blir mer spännande och tillfredställande för Bella.

Snart kommer det ett kapell också. Beställt från Workcycles i Holland. Tyvärr sex veckor väntetid men det bör ha kommit i mitten av april. Då kommer vi kunna använda cykeln även när det regnar och blåser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *