Min vikcykel måste få en egen parkeringsplats på jobbet

Min vikcykel måste få en egen parkeringsplats på jobbet

Det är en av mina kollegor som ska sluta och lämnar efter sig en åtråvärd parkeringsplats. De är kraftigt begränsade och det är full strid om att så fort det går knipa en när nån blir ledig. Sen får man, för bara ca 300 kr/mån, fri tillgång till sin reserverade bilplats året runt.

Mejlen har haglat in av intresserade och självklart var jag tvungen att blanda mig i striden.

”Tyvärr så har jag redan paxat p-platsen, måste ha min hopfällbara cykel där.” Mejlade jag tillbaka till alla intressenter.

Trodde det var ganska uppenbart och, om jag får det själv, roligt skämt.

Men från annat håll fick jag höra att det snackats på rent allvar om att det faktiskt var så att jag varit etta att boka platsen till min Brompton. Ändå vet ALLA på jobbet hur min vikcykel ser ut, både utfälld och hopfälld.

Om man nu av nån anledning skulle boka en p-plats för bil till en Brompton, skulle jag med glädje dela den med ett antal andra cyklister. Om de dessutom råkar vara Bromponiter får det plats en hel del på en enda ruta.

/DS

 

Ett svar på ”Min vikcykel måste få en egen parkeringsplats på jobbet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *