Turf till iphone ”På gång!”

Turf till iphone ”På gång!”

Hörde av mig till utvecklarna för detta spel, för att ta reda på när det kommer till iphone. Har ju varit lite orolig att det inte skulle komma alls pga Apples nya kartuppdatering i IOS6.

Fick svar nästan direkt:

Hej.

Iphone är i högsta grad på gång. Dock gör vi inte om misstaget att sätta ett datum:) kartorna bör inte bli något problem förutom att vi hört att de har sämre täckning.

Kul att du är sugen!

Mvh Andreas

Roligt. Ser ju fram något alldeles enormt att bli en grym Turfkung med hjälp av min vikcykel. Med den tar jag mig till platser som kommer vara så svårtillgängliga att poängen bara ramlar in. Ju längre jag får behålla min zon, ju mer poäng. Alltså, ju mer svårtillgänglig zon, ju mer poäng.

/DS

2 svar på ”Turf till iphone ”På gång!””

  1. Pingback: Terrence
  2. Pingback: alvin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *