Skomakarn är underskattad

Vi har hittat en riktigt bra skomakare i våra kvarter. Senast gick jag dit med mitt skinnfodral till min iphone som hade gått sönder. Det var nog kört men jag provade och det visade sig att han kunde laga det för en femtiolapp. Det var ca. 10 månader sen och det håller än.

För nästan prick ett år sedan så köpte jag ett par skor för 1600:- av märket Camper. Det är spanskt och ska vara av riktigt bra kvalite. Många är förtjusta och jag har verkligen använt mina och tyckt dom varit både snygga och sköna. Men så tyvärr för en vecka sedan. Skinnet visar sig ha spruckit upp och jag hade nog kasserat dom om jag inte kände till skomakaren. Så igår. En femtiolapp och jättefint limmade. Klimatsmart och billigt. Laga är bra.

/DS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *