Tre på raken

Tre på rad på andra sidan och ingen ogärningsman så långt ögat kan nå. Ska man kanske vänta in dem? Även om de nu inte just blockerar mitt fält. Man vill ju gärna göra en dagens goda gärning, för att va schysst liksom.
20140531-140233-50553003.jpg

Hornsgatan tidigare idag

5 svar på ”Tre på raken”

  1. Man kan ju beställa dekaler som man har med sig i fickan där det står ”Det är inte OK att parkera i cykelfilen” eller något liknande. Den placerar man lämpligen på någon av syndarens bilrutor.

  2. Har också tänkt på nåt i den stilen. Skulle kännas himla bra att lämna nåt slags ”avtryck” efter sig. Plus att andra skulle se. Gillar idén!

  3. Du skulle ju kunna skapa någon kul etikett hemma på datorn och skriva ut på gult papper. Klippa ut och sätta på rutorna. Snabbt och lätt. Gör de i samma storlek som parkeringsböteslapparna så får de lite hjärtklappning innan de läst som kanske gör att de kommer ihåg att inte parkera på cykelbanan nästa gång.

    Budskapet om att det är olagligt och kan resultera i böter ”nästa gång” bör kanske finnas med i samma andetag som farorna för folks liv och trafikflödet när de tvingas cykla ut på gatan.

  4. Bra idé David, vore ju fantastiskt om nån som har möjlighet att skriva ut klisterlappar på jobbet kunde göra det och sprida nåt slags gemensamt utförande så det känns enhetligt. Ska kolla vad jag själv har för möjligheter. Gula med svart text ”Jag använder cykelbanor som parkeringsplatser” elller nåt? Något i stil med dem i Leifs länk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *