Utflykt till Ulriksdals slott

Idag cyklade vi norrut för att leta efter ett ställe med vegetarisk mat som ska ligga i närheten av Ulriksdals slott. Tanken var att Hanna, Bella och jag skulle ta oss dit med cykel och min föräldrar skulle bila. Tyvärr lyckades vi inte hitta varann. Det var visst svårt att ta sig hela vägen fram med bil. Vi visste inte heller vilken restaurang det var vi kollat upp på nätet heller. Det fanns massa ställen som liknade det vi läst om. Vi hamnade i alla fall på Ulriksdals slottscafè och beställde in vegetarisk lasagne och ett glas vin. Mor och far gav upp och käkade nån annanstans. Bella hade sovit hela cykelturen och var på strålande humör under middagen. Mysigt ställe med gott vin men en ”sådär” god lasagne. Ungefär den kvalitè det brukar vara på cafèmat.

På hemvägen var inte Bella lika nöjd. Det har ju gått så bra när nån av oss suttit i lådan med Bella i bärselen. Nu hade vi ju både en Brompton och bilbarnstol men det var ju ändå värt ett försök att få i allt och alla i lådan.

Och det gick. Hur bra som helst. Ungefär 80 kg i lådan och ca. 6 km hem skulle ju inte bli nån match. Fina cykelvägar, delvis genom Haga, och inte ett ljud från Bella. Det var en del tuffa backar och det fick bli dagens träningspass. Men det gick.

Ett svar på ”Utflykt till Ulriksdals slott”

  1. Pingback: URL

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *